WK Voetbal Spel (Minimaal 15.000 Euro aan prijzen!)

WK Voetbal Spel (Minimaal 15.000 Euro aan prijzen!)

Op zondag 20 november start in Qatar het grootste sportevenement ter wereld: het WK Voetbal. 32 landen gaan met elkaar de strijd aan en op 18 december wordt uiteindelijk de finale gespeeld. Het belooft een zeer spannend WK te worden met een hoop landen die aan elkaar gewaagd zijn. Op papier behoren Brazilië, Frankrijk, Engeland, Argentinië, Spanje en Duitsland tot de favorieten, maar ook Nederland en België zijn serieuze outsiders.

Het volgen van het WK Voetbal wordt nog een stuk leuker met een eigen Fantasy-team. Bij het World Cup Football (Budget) Spel van Zweeler kies je acht teams binnen het budget en voorspel je de wereldkampioen. Vervolgens kun je het hele toernooi achterover leunen. Heb jij na de finale de meeste punten? Dan win je €5,000!

Website: Zweeler Fantasy Sports Games

Het World Cup Football (Budget) Spel zal gaan starten op zondag 20 november 2022 om 17:00 uur.

Kosten: Het spel kost €10 per team en we starten met minimaal €15,000 aan prijzen. De eerste prijs zal €5,000 zijn (183 AK prijzen).

Spelregels: Je krijgt 70 miljoen euro budget om 8 landen te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in het World Cup Football (Budget) Spel.

Extra informatie: Ten slotte is er €190 gereserveerd voor de beste subleagues (€100, €50, €25, €15) waarmee je samen met vrienden, kennissen, familie en collega’s een leuke extra prijs kan winnen.

administrator

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *